Contact – Veel gestelde vragen

Hoi! Ik ben Kelly (linker van de twee) en ook dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de werving en aanmelding van teams. Hier kan je antwoorden vinden op veel gestelde vragen over het toernooi.
Staat het antwoord op je vraag er niet bij, aarzel dan niet en stel je vraag via info@paastoernooi.nl. 

Wij hopen je te zien met Pasen!

FAQ

Wanneer is het toernooi dit jaar?
In 2024 vindt het toernooi plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart.

Waar vindt het toernooi plaats?
Het toernooi vindt plaats op de velden van Mixed Hockeyclub Heerhugowaard.   Het is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer of met het openbaar vervoer.

Wat voor wedstrijden worden er gespeeld?
De wedstrijden duren 20 minuten, 8 tegen 8 (zonder keeper) en worden gespeeld op een half veld (zand kunstgras).

Is het mogelijk om te blijven slapen en waar kunnen wij douchen?
Ja het is mogelijk om gebruikt te maken van de camping op het grasveld naast de hockeyvelden (je moet wel je eigen tent meenemen). Je kan de kleedkamers gebruiken om de douchen en om te kleden. Als je de voorkeur hebt om in een hotel te verblijven is dit ook mogelijk. Er zijn twee hotels in de buurt. Als je vragen hebt, laat het ons weten en we helpen je verder.

Wij komen met de trein, hoe komen wij bij de hockeyclub?
Als je met de trein naar station Heerhugowaard komt kunnen wij zorgen dat jullie opgehaald worden.

Ik heb mijn team ingeschreven en heb een email ontvangen met een betalingsverzoek.
Dit klopt! Zodra wij je inschrijving ontvangen hebben sturen wij een email met een betalingsverzoek. Graag ontvangen wij de aanbetaling (of het volledige bedrag indien jullie dit willen) binnen twee weken om je inschrijving te voltooien.

Wat is er anders dan voorgaande jaren?
Dit jaar is de lunch niet inbegrepen in het toernooi geld, omdat wij een andere en beter lunch willen aanbieden. Zo kan iedereen zelf beslissen welke lekkere broodjes er gegeten worden.
Twee, en dit is niet anders dan voorgaande jaren maar wordt extra aangehaald voor dit jaar; het is niet toegestaan om eigen (sterke) drank mee te nemen, en we vragen jullie dit ook echt niet te doen. Wij hebben genoeg verschillende soorten (alcoholische) dranken om te nuttigen op het toernooi.

Ik heb geen hockeystick, kan ik er één lenen?
Ja, als je geen hockeystick hebt kan je een stick lenen. Wel wordt een borg van 25 euro gevraagd welke je na het toernooi weer terugkrijgt bij het inleveren van de hockeystick.