Crew Members

Deels vertaald, de rest volgt snel!

Hoi! Als eerst alvast mijn dank voor je interesse in ons toernooi! We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen om ook het aankomende toernooi weer onvergetelijk te maken. Ik ben Sandra en ik hockey inmiddels 4 jaar bij Heerhugowaard. Toch doe ik al 9 jaar mee aan het Paastoernooi, waarvan dit mijn 6e jaar als commissielid is. Dit jaar ben ik net als vorig jaar co-voorzitter, maar ook verantwoordelijk voor de inschrijvingen van de teams. Je kunt me altijd bereiken via info@paastoernooi.nl.

In het dagelijks leven heb ik mijn studie en promotieonderzoek in de chemie afgerond en werk ik nu in de industriële waterbehandeling. Naast mijn rol als adviseur en accountmanager ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe klanten, net zoals ik voor het paastoernooi op zoek ben naar nieuwe teams! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. In de afgelopen jaren dat ik op dit toernooi ben geweest heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt en ik weet dat er dit jaar weer meer bijkomen.

Ik hoop dat je op deze website alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om je in te schrijven, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt, mail me dan op info@paastoernooi.nl.

Ik kijk uit naar weer een fantastisch Paastoernooi en hoop jou daar ook te zien!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons toernooi. We hopen dat je hier alle informatie kunt vinden en dat je deelneemt aan onze volgende gemengde hockey toernooi!

Mijn naam is Kelly Logchies en ik ben verantwoordelijk voor de team inschrijvingen en andere zaken tijdens het toernooi. Je kunt altijd contact met mij opnemen via info@paastoernooi.nl.

Ik speel in het eerste damesteam van MHC Heerhugowaard. Mijn eerste paastoernooi was zes jaar geleden, wat toevallig ook mijn eerste jaar speelde voor MHC Heerhugowaard. Ik vond het zo leuk dat ik de volgende jaren lid werd van de commissie en begon met het organiseren van het toernooi.

Het is iets dat ik echt leuk vind om te doen, om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Ik ben meestal het sterke stille type, maar ik heb veel lieve mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Ik ben op tournooi geweest naar Italië en Engeland met de Vansittarts die ons toernooi verschillende malen helemaal vanuit Engeland hebben bezocht! Het is een genoegen om je te mogen verwelkomen op onze tour en ik zal mijn uiterste best doen om een ​​goede start van je hockeytoer te verzekeren.

Hoi, ik ben Hugo en ik doe al 22 jaar mee met het paastoernooi. Ik begon met hockeyen toen ik 7 jaar was bij MHC Heerhugowaard en sinds mijn 12de sta ik op doel. Naast hockeyen geef ik ook af en toe training aan ons Veterinnen team of andere keepers.

In het dagelijks leven ben ik projectleider in de Wegenbouw en dit heeft zeker raakvlakken met het organiseren van het paastoernooi. We beginnen ieder jaar opnieuw met het draaiboek en een team vol enthousiaste en ervaren mensen. En aan het einde hebben wij als team een enorm mooie prestatie neergezet, namelijk het paastoernooi. De weg naar een succesvol project, of in dit geval toernooi, is nooit hetzelfde.

Tijdens het toernooi zorg ik ervoor dat de drank altijd koud staat en aan het begin van iedere avond zorg ik voor de muziek. Mochten jullie verzoeknummers hebben die zeker gedraaid moeten worden dan kunnen jullie deze mailen naar: music@paastoernooi.nl.

Het toernooi is voor mij geslaagd als er nieuwe contacten gelegd zijn en ik oude vrienden gesproken heb, met name de teams uit Engeland (Vansittards en Team Ginge komen al meer dan 10 jaar naar het paastoernooi).m

Ik hoop jullie allemaal eind april te kunnen ontmoeten op het paastoernooi!

Hello! My name is Esmee van Santen and I am 23 years old.
When I was 6 years old, I started playing hockey and now I am the goalkeeper of the first ladies team of MHC Heerhugowaard. I am also a medical student in Amsterdam so if you need a band aid with little animals or princesses on it, I’ll be there for you!!

Every year I really look forward to the tournament as a participant but last year the comitee requested for me to become a ‘Paasbaas’ and obviously I couldn’t refuse. So this is the first time that I’m joining the comitee, but it’s already the 4th time that I’m participating in the tournament.

Also this year I am really looking forward to see all of you. And of course I hope that you will drink a lot of beer, play a lot of hockey and most importantly have a lot of fun!

Esmee

Ey! Ik ben Mathijs en ben voor 5de keer lid van de paastoernooicommissie. Na vele malen mee te hebben gedaan als speler ben ik nu ook als paasbaas actief. Met name het papierwerk zit in mijn takenpakket.  Buiten het paasweekend om werk ik als tester mee aan softwareontwikkeling voor verschillende soorten bedrijven en ik breng ik de risico’s in kaart, het lijkt bijna een evenementen aanvraag ?

Ik hoop jullie allemaal met het paasweekend in Heerhugowaard te zien!

Groetjes,

Mathijs

Hello, my name is Nannie Dake. Since this year I am a member of the Easter tournament. It is the 29th Edition and I visited them all. In the early years I’ve been a crew member as well, but lately I was only attending as a player. Because I always have such a fun weekend at the Easter tournament,  I decided to help the committee. Every year I’m looking forward to seeing all the teams we’ve met the years before.

Every Sunday I play field hockey with Renée and Sandra and we’re having a lot of fun! In daily life I work at a training centre where we teach non-native speakers the Dutch language.

I hope to see you all at the end of March at the best Easter hockey tournament there is in the Netherlands!

Haai, mijn naam is Natasja en ik ben 30. Ik ben begonnen met hockey toen ik 11 jaar oud was, omdat mijn goeie vriendin al hockeyde. Tot heden zijn wij nog steeds teamgenoten, maar nu in de Veterinnen A.

Het paastoernooi is een van de leukste toernooien die MHC heerhugowaard organiseert. Ik weet niet meer hoevaak ik heb meegedaan, maar je kon mij met Pasen altijd wel vinden op de club! De laatste paar jaren hielp ik als vrijwilliger, want wie kan er nou nee zeggen tegen zo’n geweldige organisatie? ik bedoel maar 🙂 Dus toen ik vorig jaar benaderd werd of ik ook in de organisatie wilde, zei ik natuurlijk heel enthousiast ja! Ik kijk ernaar uit om jullie allen welkom te heten als een officiële “Paasbaas” volgend Pasen en laten we er samen weer een onvergetelijk toernooi van maken!