Crew Members

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons toernooi. We hopen dat je hier alle informatie kunt vinden en dat je deelneemt aan onze volgende gemengde hockey toernooi!

Mijn naam is Kelly Logchies en ik ben verantwoordelijk voor de team inschrijvingen en andere zaken tijdens het toernooi. Je kunt altijd contact met mij opnemen via info@paastoernooi.nl.

Ik speel in het eerste damesteam van MHC Heerhugowaard. Mijn eerste paastoernooi was zes jaar geleden, wat toevallig ook mijn eerste jaar speelde voor MHC Heerhugowaard. Ik vond het zo leuk dat ik de volgende jaren lid werd van de commissie en begon met het organiseren van het toernooi.

Het is iets dat ik echt leuk vind om te doen, om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Ik ben meestal het sterke stille type, maar ik heb veel lieve mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Ik ben op tournooi geweest naar Italië en Engeland met de Vansittarts die ons toernooi verschillende malen helemaal vanuit Engeland hebben bezocht! Het is een genoegen om je te mogen verwelkomen op onze tour en ik zal mijn uiterste best doen om een ​​goede start van je hockeytoer te verzekeren.

Ey! Ik ben Mathijs en ben voor 10de keer lid van de paastoernooicommissie. Na vele malen mee te hebben gedaan als speler ben ik nu ook als paasbaas actief. Met name het papierwerk zit in mijn takenpakket.  Buiten het paasweekend om werk ik als tester mee aan softwareontwikkeling voor verschillende soorten bedrijven en ik breng ik de risico’s in kaart, het lijkt bijna een evenementen aanvraag.

Ik hoop jullie allemaal met het paasweekend in Heerhugowaard te zien!
Groetjes,

Mathijs

Haai, mijn naam is Natasja en ik ben 33. Ik ben begonnen met hockey toen ik 11 jaar oud was, omdat mijn goeie vriendin al hockeyde. Tot heden zijn wij nog steeds teamgenoten, maar nu in de Veterinnen A.

Het paastoernooi is een van de leukste toernooien die MHC heerhugowaard organiseert. Ik weet niet meer hoevaak ik heb meegedaan, maar je kon mij met Pasen altijd wel vinden op de club! De laatste paar jaren hielp ik als vrijwilliger, want wie kan er nou nee zeggen tegen zo’n geweldige organisatie? ik bedoel maar 🙂 Dus toen ik vorig jaar benaderd werd of ik ook in de organisatie wilde, zei ik natuurlijk heel enthousiast ja! Ik kijk ernaar uit om jullie allen welkom te heten als een officiële “Paasbaas” volgend Pasen en laten we er samen weer een onvergetelijk toernooi van maken!

Hoi ik ben Jarey en ik zit sinds mijn 10e op hockey. Ik speel zelf bij Heren 1 en geef training aan Dames O25, Jongens O18 en O16. Daarnaast ben ik gymdocent als beroep en geef ik momenteel les op 2 bassischolen.

Het paastoernooi is het leukste toernooi wat ik je kan vinden. Dat is dan ook de reden dat ik al mee doen sinds ik 18 ben. Vanaf het tweede jaar heb ik mijn eigen team en zijn wij nog geen een keer buiten de top 3 geëindigd.

Team Maximaal is een groep  die bestaat uit de helft hockeyend en een helft vrienden/aanhang van. Dit is ook wat het toernooi zo leuk maakt omdat iedereen mee kan doen. Trommel daarom dan ook je broers, zussen, vriend, vriendin, studiegenoot, collega of je ex op (naja bij die laatste moet je zelf maar weten of dat verstandig is). Naast dat ik mee doe met het toernooi zit ik nu ook een aantal jaar in de organisatie voor het toernooi. Ik hoop jullie allemaal te kunnen helpen waar nodig als “Paasbaas” van het toernooi en laten we er weer een grandioos weekend van maken!

Hoi, ik ben Hugo en ik doe al 22 jaar mee met het paastoernooi. Ik begon met hockeyen toen ik 7 jaar was bij MHC Heerhugowaard en sinds mijn 12de sta ik op doel.

In het dagelijks leven ben ik projectleider in de Wegenbouw en dit heeft zeker raakvlakken met het organiseren van het paastoernooi. We beginnen ieder jaar opnieuw met het draaiboek en een team vol enthousiaste en ervaren mensen. En aan het einde hebben wij als team een enorm mooie prestatie neergezet, namelijk het paastoernooi. De weg naar een succesvol project, of in dit geval toernooi, is nooit hetzelfde.

Tijdens het toernooi zorg ik ervoor dat de drank altijd koud staat en aan het begin van iedere avond zorg ik voor de muziek. Mochten jullie verzoeknummers hebben die zeker gedraaid moeten worden dan kunnen jullie deze mailen naar: music@paastoernooi.nl.

Het toernooi is voor mij geslaagd als er nieuwe contacten gelegd zijn en ik oude vrienden gesproken heb, met name de teams uit Engeland (Vansittards en Team Ginge komen al meer dan 10 jaar naar het paastoernooi).

Ik hoop jullie allemaal eind mei te kunnen ontmoeten op het paastoernooi!